healing, energie, paard, pony, reading, balans, therapie, energetisch

De kracht van een healing

De afgelopen tijd heb ik weer zulke mooie healingen mogen doen! Dit maakt mij zo dankbaar. 

Een paard met een dubbel trauma.
In de sloot terecht gekomen met het schrikdraad om haar been verwikkeld. Het heeft heel lang geduurd voordat ze gevonden werd. Haar been is nooit meer genezen. Afgelopen voorjaar is haar maatje overleden. Het verlies was haar aan te zien. In eerste instantie was de healing gericht op het verwerken van het verlies van haar maatje. Echter na 2 healingen merkte ik dat de energie zich ook naar haar gekwetste been stroomde. Na 5 healingen gaf de eigenaresse aan dat ze echt blijer was, ze was weer alert op haar omgeving en zag er “gewoon” weer goed uit. En… ze sleept minder met haar been.

Een emotie gehecht op een misstap.
Een goede vriend weet mij inmiddels ook te vinden, hoewel het simpel vragen soms nog wel lastig is. Al een tijd last van zijn rug, vertelde hij. Hij moest nu zelfs pijnstillers gaan slikken om zijn werk te kunnen doen. Tijdens de healing kwam het beeld naar voren dat hij een misstap had gemaakt bij een trap. Tree gemist? Daarop had zich een emotie gehecht. Dit samen veroorzaakte de toenemende pijn. De volgende dag was hij pijnvrij. Hij kon nog wel voelen dat er iets een beetje scheef zat. Ik heb hem geadviseerd om daarvoor nog even naar een fysiotherapeut te gaan.

Slecht slapen.
Een coachingsklant uit het traject van Angecoaching met Burn-out klachten slaapt erg slecht. Na afloop van de coachingssessie een aanvullende healing gegeven en hierbij mij gericht op rust en ontspanning. De volgende dag kreeg ik een bericht dat ze zo heerlijk geslapen had.

Mocht iemand zich nog afvragen waarom ik dit werk met zo veel liefde doe omdat ik er zoveel energie en warmte voor terug krijg.

Kan ik jou misschien nog ergens mee helpen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Deel dit bericht

Ange Healing maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement