Mijn missie

Ik help mensen en dieren die hun kracht en levensvreugde zijn kwijtgeraakt met het bieden van inzichten en healing zodat ze zich weer in liefde verbinden met zichzelf en alles wat is.

angelique buschman

Angelique Metten-Buschman

Mijn passie

Als meisje van 9 jaar heb ik bij het toenmalige Parnassia staan kijken naar een groep paarden. Volgens mijn vader heb ik daar een kwartier gestaan. Vervolgens zag hij mij opveren, naar hem toelopen en de legendarische woorden uitspreken “ik wil graag paardrijlessen voor mijn verjaardag”. Ik heb ze ook gehad en volgens mijn vader is dat het duurste verjaardagscadeau ooit geweest. Na 10 weken stond ik weer voor hem voor een nieuwe leskaart. Keer op keer…

Mijn passie voor paarden is nooit weggegaan.

Vriendjes en partners kwamen en gingen. De paarden bleven. Nu ben ik het trotse maatje van Gyan, een PRE-hengst die in mijn leven kwam toen hij 4 maanden oud was. Hij heeft mij uitgezocht. Een mooi verhaal wat ik je graag persoonlijk vertel.

Mijn verbinding met de natuur

Mijn hele leven heb ik al, soms onbewust, in verbinding gestaan met de natuur. Mijn moeder had chronische nekpijn. Als meisje van 10 jaar masseerde ik haar nek regelmatig. Na een massage was ze altijd voor een periode pijnvrij. In die tijd had ik er geen idee van dat ik haar tijdens het “kneden” van haar nek een healing gaf. Nu ben ik mij er wel bewust van deze verbinding. Om deze verbinding te versterken heb ik onder andere de 6 jarige Longterm Teachings gedaan bij Sjamaan Dancing Thunder. Deze teachings hebben mijn healing vaardigheden absoluut verder versterkt. Een vaardigheid die ik met liefde inzet voor mens en dier.

Zakelijk

Ik werk als zelfstandig HR-manager binnen het MKB. Vanuit die functie coach ik al jaren directies, leidinggevenden en medewerkers. Ik merkte daarbij op dat mensen buiten lopend sneller hun doelen bereikten dan zittend op een hun vertrouwde stoel. Fysiek in beweging brengt ook de geest in beweging. Buiten in verbinding met de natuur komen ideeën, inzichten, oplossingen en emoties bijna als vanzelf. Dit heb ik dan ook verder vorm gegeven en heb ik mij gespecialiseerd als natuurcoach.

En dan natuurlijk mijn passie voor paarden. Het geven van een healing aan paarden deed ik al veel langer maar nu ben ik ook als Myofasciaal Release Therapeut werkzaam. Naast het behandelen van de paarden, geef ik grondwerklessen. Grondwerk is ontzettend leuk om te doen, het versterkt de band tussen paard en eigenaar en… niet onbelangrijk… ondersteunt de release van de fascia.

Mijn opleidingen en teachings:

  • Myofasciaal Release Therapeut
  • Personeel & Arbeid, HBO opleiding te Haarlem
  • Counselling, Academie voor Counselling en Coaching
  • Chief Dancing Thunder (sjamaan en chief van de Susquehannock Tribe van Florida);
  • Ahamkara (sjamaan uit Siberië);
  • Grandfather Tlakaelel (sjamaan uit Mexico);
  • Don Ramon (sjamaan uit Peru);
  • Maureen Murnan (The Arthur Findlay College);
  • Colin Bates (The Arthur Findlay College);
  • Matthew Smith (The Arthur Findlay College)
Myofasciaal Release Therapie, mrt, paarrd, fasciaal, angehealing

Ange Healing maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement