Healing mens

Helende energie

Healing is voor al het leven op aarde. De mens als Human Nature is niet alleen onderdeel van het energieveld, het is daarmee onlosmakelijk verbonden. Daarom kunnen we gebruik maken van alle helende energieën die beschikbaar zijn.

Hoe gaat de healing in zijn werk?

Deze energie gaat overal doorheen. Je hoeft je dus niet uit te kleden. Je mag heerlijk komen liggen met een dekentje over je heen of blijven zitten als je dat liever hebt. Het is aan jou. Met een korte geleide meditatie kom je in een ontspannen sfeer. Dit is het moment waarop de healing begint.

Voor iedereen is het anders. De een ervaart warmte en rust, de ander ziet van alles. Sommige mensen vallen echt in slaap. Alles is prima. Je moet niets, ook wel eens lekker.

Wanneer we elkaar een paar keer ontmoet hebben, is het ook mogelijk de healing op afstand te doen. Kun je thuis lekker in je eigen bed gaan liggen, terwijl de healing zijn werk doet.

Herman

Herman

Was in de Belgische Ardennen en kreeg een acute rugpijn die ervoor zorgde dat hij niet meer op of neer kon. Geen pijnstillers beschikbaar, noch was de apotheek open. Na een healing viel hij voor een kwartiertje in slaap. Daarna was de pijn niet helemaal weg maar kon hij weer zitten en lopen. De reis naar huis de volgende dag is probleemloos verlopen.

Inge

Inge

Moest wachten op de resultaten van een lichamelijk onderzoek en zat daar erg over in. Ze sliep zeer slecht en kon zich niet meer op haar werk concentreren. Na een healing waren haar zorgen niet voorbij, maar was ze rustiger en evenwichtiger.

Karel en Lana

Karel en Lana

Karel, een paard van 15 jaar, had plotselinge rugpijn. Hij zakte helemaal door zijn benen heen bij het aanraken. Tijdens de healing gaf Lana, de eigenaresse, aan dat zij een tinteling in haar rug voelde. Later bleek dat zij al enige tijd last van haar rug had. Karel ontspande.

Coachen in en met de natuur

Sta je stil? Op een kruispunt in je leven, in je werk of in je relatie? Zit je vast in patronen? Wil je het absoluut goed doen maar kom je nergens? Ben je al op weg maar kom je obstakels tegen of gaat het juist te snel? Geen energie meer, tegen het overspannen aan? Zijn het je beste medewerkers, collega’s of je gezin die telkens jouw onvrede moeten opvangen?