Healing dieren

Healing en reading voor dieren

Healing is voor al het leven op aarde. Ook de dieren zijn niet alleen onderdeel van het energieveld, ze zijn daarmee onlosmakelijk verbonden. Daarom kunnen we gebruik maken van alle helende energieën die beschikbaar zijn ook voor onze (huis)dieren.

Wanneer kan een healing een dier helpen?

Als onze (huis)dieren aangeven dat zij niet lekker in hun vel zitten of zelfs pijn hebben, kunnen wij veelal niets meer dan met hen naar de dierenarts gaan voor medicijnen. Medicijnen die soms niets meer doen dan de pijn stillen. De Natuur moet dan de rest doen. De natuur heeft echter een versneller: HEALING.

De healing en reading

Allereerst maak ik kennis; wel zo beleefd. Ik stel mijzelf voor en leg het eerste energiecontact. Afhankelijk van de reactie komt er een gesprek op gang of gaat de healingenergie stromen. Mocht je dus een vraag hebben, stel hem dan gerust.

Tijdens de healing bij dieren maak ik ook gebruik van kristalenergieën, healingdrum, de energetishe kudde paarden en alles en iedereen die zich verder aandient om hulp te verlenen. Met name bij paarden is de kudde heel actief. Zo mooi om mee te maken.

Ook deze healing kan vaak op afstand plaatsvinden. Ik heb dan de naam en een recente foto nodig.

Savanna

Savanna

Een 8 jarige merrie met een ernstig jeugd- trauma. Haar eigenaresse is inmiddels ten einde raad: zo braaf als ze is op stal, zo onmogelijk is ze met rijden. Na 4 healinsessies met de eigenaar samen is Savannah weer de blije en rustige merrie die zij ooit moet zijn geweest als veulentje. Het rijden gaat inmiddels weer goed.

Jessie

Jessie

Een Golden Retriever die, na het verzwikken van haar poot, jankend en hinkend zelf komt voor een healing. Na 3 minuten rent ze weer weg om door te gaan met haar spel.

Kasper

Kasper

Een ruin op leeftijd met een behoorlijke atrose en een zwakke rug. Door regelmatige healings gecombineerd met massages blijft hij vrolijk en wil hij tijdens een ritje door het bos nog best een stukje galopperen.